Zdroj: https://www.dobra-hracka.cz/ukoncene-souteze/soutez-o-darkovou-sadu-old-spice  •  Vydáno: 14.5.2014 12:51  •  Autor: admin

Soutěž o dárkovou sadu Old Spice

Soutěž o dárkovou sadu Old Spice. Dárkový sada Old Spice Whitewater pro moderního muže toužícího po dobrodružství. Příjemná a svěží vůně okouzlí každé ženské srdce a zaručeně potěší každého muže. Obsahuje: sprchový gel 250 ml tuhý deodorant 60 ml

Soutěž o dárkovou sadu Old Spice


Dárková sada Old spice

 

  dárková sada Old Spice

  Dárkový sada Old Spice Whitewater
  pro moderního muže toužícího po dobrodružství.
  Příjemná a svěží vůně okouzlí každé ženské srdce
  a zaručeně potěší každého muže.
  Obsahuje:
  sprchový gel 250 ml
  tuhý deodorant 60 ml

 

 

 

Soutěž pořádáme ve spolupráci s portálem www.spanelsko.dctravel.cz, kde naleznete spoustu užitečných informací o jedné z nejžádanějších dovelenkových destinací - Španělsku.

Nejnavštěvovanějšími letovisky jsou především ta na východním pobřeží, např. Costa Brava a Costa del Marasme. Oblíbená jsou i letoviska na plážích jižní Andalusie a pro milovníky bujarého nočního života jaou oblíbenými Baleárské ostrovy, především Mallorca a Menorca. Mezi deset nejnavštěvovanějších zemí světa patří i španělské Kanárské ostrovy.

 

Výhra v soutěži:

1. místo: dárková sada Old Spice

 

Správná odpověď na soutěžní otázku: Na kolik částí lze rozdělit podnebí ve Španělsku?

4


Odpovědi hledejte na stránkách www.spanelsko.dctravel.cz

Soutěž probíhala do: 10.5. 2014

 

Celkem se zúčastnilo 585 soutěžících, nejblíže se svým tipem byla paní Kateřna N., která získává dárkovou sadu Old Spice.

Gratulujeme.